الموقع الرسمي للمعهد العالى للخدمة الاجتماعية ببنها

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

المعهد العالى للخدمة الاجتماعية ببنها يختص الموقع بنشر كل ما هو جديد فى معهد خدمة اجتماعية بنها من مواضيع واخبار وامتحانات ونتائج الامتحانات


2 مشترك

    طريقة عمل فراخ بصوص البرتقال مع الشعيريه

    ساحره الاجفان
    ساحره الاجفان
    •-«[مشرف مميز]»-•
    •-«[مشرف مميز]»-•


    عدد المساهمات : 870
    تاريخ التسجيل : 05/02/2010

    طريقة عمل فراخ بصوص البرتقال مع الشعيريه  Empty طريقة عمل فراخ بصوص البرتقال مع الشعيريه

    مُساهمة من طرف ساحره الاجفان الإثنين 12 يوليو - 19:31

    فراخ بصوص البرتقال مع الشعيريه


    المقادير-------- فرخه متوسطه الحجم

    كيس شعريه
    مايعادل لتر عصير برتقال
    حرامده +بطاطس + حمص
    التوابل : كركم + ملح + فلفل ابيض+ ورق لورو

    طريقه التحضير

    --------------- نقطع الفراخ علي عشره قطع وننظفها جيدا
    نقشر البطاطس ونقطعها مثل فصوص البرتقال
    نسلق الحمص في قليل من عصير البرتقال لاكساب الطعم

    طريقه التسويه

    --------------- نحمر الفراخ اولا في الحرامده ونضيف لها نصف التوابل مع عصير البرتقال نصف الكميه تقريبا مع قليل من الماء او الشوربه مع اضافه الحمص المسلوق.
    نسوي الشعيريه بالتحمير اولا في الحرامده ونضيف بقيه التوابل مع عصير البرتقال والشوربه مثل الارز
    نضيف قطع الفراخ مع الشعيريه في نفس الحله لتأخذ نفس الطعم
    ممكن نضيف بعض المكسرات او اللوز المحمر مع القرفه بدلا من الحمص

    طريقه التقديم

    --------------- تقدم كميه من الشعيريه مع قطعه من الفراخ والبطاطس والحمص

    ولاننسي السلطه طبعا

    وألف هنا وشفا
    Mohamed50
    Mohamed50
    •-«[الاسلوب المميز]»-•
    •-«[الاسلوب المميز]»-•


    عدد المساهمات : 2812
    تاريخ التسجيل : 24/02/2010
    العمر : 33

    طريقة عمل فراخ بصوص البرتقال مع الشعيريه  Empty رد: طريقة عمل فراخ بصوص البرتقال مع الشعيريه

    مُساهمة من طرف Mohamed50 الثلاثاء 13 يوليو - 8:50

    ساحره الاجفان كتب:فراخ بصوص البرتقال مع الشعيريه


    المقادير-------- فرخه متوسطه الحجم

    كيس شعريه
    مايعادل لتر عصير برتقال
    حرامده +بطاطس + حمص
    التوابل : كركم + ملح + فلفل ابيض+ ورق لورو

    طريقه التحضير

    --------------- نقطع الفراخ علي عشره قطع وننظفها جيدا
    نقشر البطاطس ونقطعها مثل فصوص البرتقال
    نسلق الحمص في قليل من عصير البرتقال لاكساب الطعم

    طريقه التسويه

    --------------- نحمر الفراخ اولا في الحرامده ونضيف لها نصف التوابل مع عصير البرتقال نصف الكميه تقريبا مع قليل من الماء او الشوربه مع اضافه الحمص المسلوق.
    نسوي الشعيريه بالتحمير اولا في الحرامده ونضيف بقيه التوابل مع عصير البرتقال والشوربه مثل الارز
    نضيف قطع الفراخ مع الشعيريه في نفس الحله لتأخذ نفس الطعم
    ممكن نضيف بعض المكسرات او اللوز المحمر مع القرفه بدلا من الحمص

    طريقه التقديم

    --------------- تقدم كميه من الشعيريه مع قطعه من الفراخ والبطاطس والحمص

    ولاننسي السلطه طبعا

    وألف هنا وشفا


    Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

    ايوة ياعم






    تسلم الايادى

    Laughing Laughing Laughing Laughing
    ساحره الاجفان
    ساحره الاجفان
    •-«[مشرف مميز]»-•
    •-«[مشرف مميز]»-•


    عدد المساهمات : 870
    تاريخ التسجيل : 05/02/2010

    طريقة عمل فراخ بصوص البرتقال مع الشعيريه  Empty رد: طريقة عمل فراخ بصوص البرتقال مع الشعيريه

    مُساهمة من طرف ساحره الاجفان الثلاثاء 13 يوليو - 10:30

    هههههههههه
    مرسى لمرورك الجميل يا محمد

      الوقت/التاريخ الآن هو الأحد 19 مايو - 13:13